Nagy sikerrel zárult az első TEDxNeumann!

A Neumann János Egyetem idén először rendezte meg a TEDxNeumann konferenciát, melyen az egyetemen hallgató és előadó szakemberek, valamint ismert hazai és nemzetközi kutatók és vállalkozók egyaránt sikerrel szerepeltek.

Alakulunk! :)

A héten folyamatosan érkeznek a Neumann Campusra a kísérőprogramokat alkotó műalkotások és egyéb izgalmas tárgyak. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy fog nektek tetszeni a TEDx élmény!

Az előadói felkészülés alapos és .. khm ... összeszedett! :)

Oktatóinkat is a TEDx előadói között találod - csakúgy, mint Bill Gatest!Olyan izgalmas témákkal készülnek, melyek nemcsak szakmabeli, de a társadalom összes tagjának tanulságos információkat nyújtanak!Gyere, rakjuk össze közösen az első TEDX-et november 10-én a Neumann János Egyetemen! Kattints a videóért! :)  

Felkért előadóink

Felkért előadóink folyamatosan gazdagodó listája ide kattintva megtekinthető!

Megnyílt a jegyvásárlás lehetősége

A november 10-i TEDxNeumann rendezvényre a mai naptól belépőjegyek kaphatók! Ide kattintva a Hírös Agóra rendszerén keresztül Early Bird jegyek vásárolhatók (augusztus 31-ig), majd ezt követően teljes árú belépőket vásárolhatnak az érdeklődők.Amennyiben az első TEDxNeumann programjával kapcsolatosan tájékozódna jegyvásárlás előtt, ide kattintva a nap programját és felkért előadóinkat tekintheti meg.